Bel voor een afspraak: +31 (0)79 - 341 56 90
Van der Heij Saunabouw
Van der Heij Saunabouw is voortgekomen uit, en bestaat naast, Aannemersbedrijf Heijbouw. Het bedrijf is begonnen op de Varkenmarkt in Den Haag, later verplaatst naar Populierendreef in Voorburg en daarna naar de Argonstraat in Zoetermeer, waar het bedrijf zich meer en meer ging toeleggen op het bouwen van sauna’s en infraroodcabines. Momenteel houdt het bedrijf zich ook bezig met de nieuwe trend: de zoutcabine. De directeur is Ilmar van der Heij.

In 1981 is directeur/eigenaar Ilmar van der Heij begonnen als aannemer onder de naam Aannemersbedrijf Heijbouw. Al vrij snel opereerde het bedrijf met succes, met name in de renovatie, want het moderniseren van ruimtes is altijd de passie van Ilmar geweest. Zijn kracht was, en is nog steeds,  het zo goed mogelijk benutten van de beschikbare ruimte. Daarbij beschikt hij ook over veel creativiteit en gaat graag een uitdaging aan. Zo kwam hij in de negentiger jaren in het nieuws met zijn vrouwenbouwplaats. Zijn creativiteit heeft hij niet alleen in de bouw laten zien, maar hij heeft ook een eigenzinnige collectie kunst gemaakt onder de naam Galerie Click Art, in de vorm van schilderijen met magneetvormen, waarbij elk werk is aan te passen naar eigen wens. Zie hiervoor Youtube.

Toen Ilmar in 1997 zijn nieuwe showroom en werkplaats opende aan de Argonstraat in Zoetermeer, is hij zijn hart gaan volgen door zich steeds meer toe te leggen op het op maat maken van sauna’s en infraroodcabines, ter plekke of geprefabriceerd op de werkplaats. Hij bouwt zijn sauna’s met kennis, vakmanschap en passie. Je zou dus rustig kunnen zeggen “De Saunabouwer des Vaderlands”. Of het nu gaat om een kleine of ruime sauna, in sportschool, saunacentrum, hotelsuite of hotelkamer, bed and breakfast, plezierjacht of beroepsschip, of privé in badkamer, slaapkamer, op zolder of onder uw trap, in combinatie met infrarood, kleurtherapie, aromatherapie, stoomcabine of Sunshower, hij bouwt het geheel naar uw wensen en mogelijkheden, met ruime keuze uit hout- en materiaalsoorten, bankvormen, deuren, kachels, besturingen, verlichting. Op deze website ziet u slechts een aantal referenties en deel van de mogelijkheden aan standaardcabines, zelfbouwpakketten, geprefabriceerde cabines en – elementen en natuurlijk ook losse materialen en accessoires. Kunt u op onze pagina niet vinden wat u wenst, neem dan gerust contact op en vraag om informatie of maak een vrijblijvende afspraak, want onze specialiteit is juist het maken van een cabine op maat.