Bel voor een afspraak: +31 (0)79 - 341 56 90

Sauna cabine

Sauna cabine
  • Neem tijd om te ontspannen
  • Zorg voor een gezonde huid
  • Verbeter het afweersysteem
  • Zorg voor snel herstel van vermoeide, vastzittende en verzuurde spieren
  • Zorg voor een diepere ademhaling
Wilt u niet de deur uit voor het nemen van een sauna, maar kunnen genieten wanneer u dat wilt, schaf dan een sauna cabine aan voor thuis. U kunt een kant-en-klare cabine kopen en laten plaatsen, maar u kunt het ook zelf plaatsen, zelf in elkaar zetten of zelf maken met één van onze zelfbouwpakketten.
Wij bouwen sauna cabines met kennis, vakmanschap en passie. Of het nu gaat om sauna cabines in een kleine ruimte, in een sportschool of hotel/hotelsuite, bed and breakfast, plezierjachten, beroepsschepen, of privé in badkamer, slaapkamer, op zolder of onder uw trap, in combinatie met infrarood, kleurentherapie, aromatherapie, stoomcabine of Sunshower, wij bouwen geheel naar uw wensen en mogelijkheden, met ruime keuze aan hout- en materiaalsoorten, bankvormen, deuren, kachels, besturingen, verlichting. Op onze site ziet u slechts een beperkt aantal referenties en een deel van de mogelijkheden aan standaard sauna cabines, zelfbouwpakketten, geprefabriceerde sauna cabines en – elementen en natuurlijk ook losse materialen en accessoires. Kunt u op onze site niet vinden wat u wenst, neem dan contact met ons op en vraag om informatie of maak een vrijblijvende afspraak.

Tallinn K Basic
Deze basic sauna wordt volledig geprefabriceerd in panelen, uitgevoerd in 14 mm dik A-kwaliteit Nordische Fichte, speciaal teruggedroogd tot 10-12 % hygro voor gebruik in de sauna. Het zgn. instoken van de sauna is bij deze kwaliteit niet nodig.
Tallinn K Basic
Tallinn K Deluxe
Een exclusief uitgevoerde elementensauna die in een scala aan beschikbare maten leverbaar is. De Deluxe Sauna Tallinn K wordt volledig geprefabriceerd in panelen, uitgevoerd in een 16 mm dikke A-kwaliteit Nordische Fichte, speciaal teruggedroogd tot 10-12% hygro voor gebruik in de sauna. Het zgn. instoken van de sauna is bij deze kwaliteit niet nodig.
Tallinn K Deluxe
Tallinn K Zelfbouw
Indien u zelf een saunacabine wilt bouwen, bieden wij complete zelfbouwpakketten aan zoals het sauna zelfbouwpakket Tallinn K. Een compleet pakket voor een sauna met A-kwaliteit Nordische Fichte van 16 mm dik. Geleverd met een basic kachel met bediening op de kachel en inclusief saunastenen.
Tallinn K Zelfbouw